КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2018

Оголошення про формування нового складу спостережної комісії при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

Згідно з чинним законодавством 20 травня 2018 року спливає термін повноважень Спостережної комісії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

На виконання Конституції України, Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про соціальну адаптацію осіб, які відбули покарання у виді обмеження волі на певний строк» формується новий склад спостережної комісії при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (далі – спостережна комісія).

До участі у роботі спостережної комісії запрошуються представники громадських організацій, підприємств, установ і організацій (незалежно від форми власності) та громадяни Подільського району м. Києва.

Члени спостережної комісії беруть участь у її роботі на громадських засадах.

До 15.05.2018 року підприємства, установи і організації (незалежно від форми власності), які бажають включити до складу спостережної комісії своїх представників, мають подати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи, або рішення керівного органу організації.

Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.

Рішення про затвердження нового складу спостережної комісії буде оприлюднено протягом одного тижня після його прийняття.

За довідками звертатись до сектору по взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання та виявлення корупції за тел.: 425-74-88, або на елетронну адресу: [email protected].



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.