Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

На засіданні Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу обговорили проект положення про ярмарок та облаштування торговельних місць (фото)

На засіданні Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу обговорили проект положення про ярмарок та облаштування торговельних місць (фото)

16 лютого в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося чергове засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу.

Під час обговорення актуальних питань заступник керівника апарату райдержадміністрації Олег Мукан представив присутнім  проект Положення про постійно діючу виставку-ярмарок на вулиці Андріївський узвіз, над яким працювали члени робочої групи, а також приклад виставкового обладнання для облаштування робочого місця учасників ярмарку.

«Маємо ще тиждень для того, щоб всі учасники Координаційної ради висловили свої пропозиції та зауваження до положення та бачення облаштування торговельних місць на Андріївському узвозі. Оскільки ще потрібен час на виготовлення обладнання, розроблення детальної схеми розміщення учасників ярмарку та вирішення інших поточних питань. Прошу всіх активно долучитися до опрацювання зазначених проектів, щоб в майбутньому саме вам було комфортно працювати на Андріївському узвозі, а вулиця одночасно перетворилася на сучасний, мистецький осередок», - звернувся до присутніх Олег Мукан.

За результатами обговорення прийняли рішення, що до наступного засідання Координаційної ради, що відбудеться 23 лютого 2018 року, опрацьовані пропозиції та зауваження члени ради направлять до відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини.

Крім того, з метою широкого інформування громадськості на офіційному веб-сайті Подільської райдержадміністрації створено спеціальний розділ «Координаційна рада з впорядкування Андріївського узвозу», в якому і розміщені відповідні матеріали для ознайомлення та подальшої роботи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024