Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

У Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм за загиблими в Афганістані (фото)

У Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм за загиблими в Афганістані (фото)

13 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм в память про військових, які загинули в Афганістані.

До памятника воїнам-інтернаціоналістам прийшли афганці, родичі загиблих та померлих, представники ветеранських, громадських організацій та духовенство Свято-Іллінської церкви.

«Сьогодні ми зібралися вшанувати пам'ять подолян, які загинули в Афганістані. Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті. Особливо важливо це в наші дні, коли на Сході країни ведуться бойові дії, в яких воїни-інтернаціоналісти також беруть участь. Низький вам уклін за вашу мужність і вірність своїй країні", - сказав перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, звертаючись до присутніх на мітингу. Також він побажав всім присутнім здоров’я, витримки та мирного неба.

Голова спілки ветеранів Афганістану Подільського району Сергій Афіндуліді зазначив, що біль спогадів про наших співвітчизників, які не повернулися живими з тієї війни, завжди буде жити в наших серцях, адже він з власного досвіду знає, що таке втрачати товаришів.

Священик Свято-Іллінської церкви відправив поминальну молитву за загиблими, а потім присутні вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника воїнам.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024