Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Незабаром у КМДА презентують концепцію розвитку велосипедної інфраструктури для пілотного проекту «Старт» в Дарницькому районі Києва

Департамент містобудування та архітектури потрапив до номінантів конкурсу «Велопрацедавець-2013», який організовує Асоціація велосипедистів Києва.

Серед основних критеріїв визначення найкращого велоофісу Києва враховуватимуть кількість працівників-велосипедистів, якість офісної інфраструктури та її відповідність можливостям компанії.

Результати конкурсу будуть відомі 22 вересня під час Європейського тижня мобільності. А вже незабаром, 18 вересня, у столичній адміністрації презентують концепцію розвитку велосипедної інфраструктури для пілотного проекту «Старт» в Дарницькому районі Києва, який підтримує Департамент містобудування та архітектури.

«Розвиток публічного простору міста залишається пріоритетним напрямком у роботі Департаменту. Ми продовжуємо закладати в основу розвитку Києва формування вело- та пішохідних маршрутів, передбачаємо місця для велопарковок, простір для дозвілля киян. Мешканці та гості Києва мають почуватися комфортно у міському середовищі і не відчувати тиск автомобілів. Удвічі приємніше, що працівники нашого Департаменту всіляко підтримують екологічний та здоровий спосіб життя», – зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

Нагадаємо, що цього літа на вулиці Хрещатик, 32 було встановлено нову велопарковку для більш зручного пересування містом на велосипеді.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9828.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024