Головна  →  Новини  →  14 березня 2024

Захід до Дня українського добровольця в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

Захід до Дня українського добровольця в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

 13 березня  Подільська районна в місті Києві державна адміністрація разом із службою зв’язків з громадськістю Командування Сил територіально оборони Збройних Сил України організували захід до Дня українського добровольця.

День українського добровольця — нове, але дуже важливе свято, яке було створене на честь всіх тих, хто 14 березня 2014 року встав на захист України.Цей день було встановлено для того, щоб пам'ятати, через що довелося вже пройти нашій країні і через що вона проходить прямо зараз. А ще дата нагадує про героїзм захисників та захисниць незалежності рідної Батьківщини. 14 березня 2014 року 500 добровольців Самооборони Майдану сформували перший добровольчий батальйон. Чоловіки й жінки самоорганізувавшись вирушили на Схід держави, захищати її цілісність та суверенітет.

Нині добровольцями стала значна частина українського народу. Це всі ті люди які за власним бажанням та покликом серця взяли до рук зброю та стали на захист нашої неньки, щоб стримати та подолати повномасштабну навалу ворога - російської федерації.

За мужність, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня українського добровольця  виконувач обов’язків голови  Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  Сергій Коваленко нагородив Грамотою членів Громадської Організації «Київська Спілка ветеранів АТО Подільського району»:

1.         БОНДЕНКО Євгена Анатолійовича

2.         ВОЗНОГО Олександра Івановича

3.         ГОЛОВКА Андрія Анатолійовича

4.         КАЛЮЖНОГО Олександра Олександровича

5.         МАРТИНЕНКА Михайла Валентиновича

 6.         ФОКІНА Володимира Сергійовича

 7.         ШАПОВАЛА Дениса Олексійовича

 До вітального слова доєднався начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України полковник Олексій Дмитрашківський, який запропонував присутнім перегляд  фільму з циклу «Готові до спротиву» «114 бригада. ТрО ЗСУ».

Особливо ніжним і чуттєвим був музичний дарунок від військовослужбовця служби зв'язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України Андрія Ковтуна.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024